Kategoria: Bestelako berriak, Senior Neskak, Senior Neskak Kronikak

Avia Eibar Rugby Neska taldeak, garaipena lortu zuen zapatu honetan, urriren 28an, Universitario Bilba Ruhby taldearen kontra, El Fango kirol zelaian.

Aldiz aurretik, partida konplexutzat hartu zen, 12 jokalariekin aurkeztu ziren, hala ere, Eibarrek adierazten duen indarra eta konpromisuarekin jokatu zuten.

June baloia pasatzen. Egilea: Uni Bilbao

Partida hasita, denbora luzez egon ziren lehiatzen bi taldeak, eta ahalegin askoren ondoren, merezitako entsegua gurea izan zen. Honekin batera, entsegu gehiago heldu ziren. Hobekuntzak nabargarriak izan ziren, Eibartarrak defentzan eta atakean aurrera pauso handiak egin dituzte.

Lehengo zatia bukatzeko minutu gutxi falta izanda, Lucia Moya hankan mina hartuta zelaia utzi behar izan zuen, 12 jokalari lagata.

Bigarren zatian, erritmoa eta intentsitatea berdinez jarraitu zuen partidak. Entseguak bata bestearen atzean heldu ziren, azkenen emaitza 24-84 izan da.