Kategoria: Senior Neskak, Senior Neskak Kronikak

Eibarrek lehen aldiz irabazi die madrildarrei, eta gainera, denboraldiko lehen partida irabazi du!

Igande honetan, 16: 00etan, partida garrantzitsua zen Unben, sailkapeneko azken bien aurka, puntuak eskuratu eta eraman nahian.

Joko denboran, Eibar sendo batek ez zuen asko itxaron eta 15. minuturako entsegua egin eta markagailua bi aldiz estreinatu zuen. Cisnersok, bere aldetik, puntu aldea murriztu ahal izan zuen lehen zatia bukatzeko minutu gutxira.

Bigarren zatian, jabetzaren nagusitasuna etengabe aldatu zen. Neurketa azken segundoan erabaki zen. Eibartarrek entsegu bat egin eta markagailuan nagusi izan ondoren, Hosanna Aumua Zeelanda Berrikoa buru zuen aurrelari gipuzkoar indartsuak, azken 4 minutu besterik ez zituela, marka eremuan sartzea lortu zuen, eta espero zen garaipena lortu zuten.

Konfiantza irabazteko eta batzen jarraitzeko lehen garaipena!! ZORIONAK NESKAK!