Kategoria: Senior Mutilak A Kronikak

Asteburu honetan, Ourensera bidaiatzea tokatzen zen, ligako lehen faseko bi aldiz atzeratutako partida jokatzera.

Igande eguzkitsu bat eibartarren zain zegoen, eta jokatzeko eta ondo pasatzeko beste ezer ez zutela zelairatuko ziren, emaitza garaipena bazen, hobe. Ourensek, goiko 6etan sailkapenaren bila ateratzeko asmoz, partida irekia eta animatua margotu zuen, huts egin ez zuena. Bi taldeak euren indarguneekin atera ziren kontrako defentsa haustearen bila. Lehen zati entretenigarri bat 14-14 oso paretsuarekin eta eibartarrek, ourenseren edozein ekintzari joko hobearekin aurre eginez. Bigarren zatia desberdina izan zen. Garaipena buruan zuen etxeko taldeak bere aldeko ekintzak puntu bihurtu zituen eta armaginek, besoak jaitsi ez zituzten arren, ez zuten lehen zatiaren intentsitate bera izan. Emaitza etxekoentzat izan zen eta eibartarrak pozik geratu ziren aurpegia eman zutelako, hasierako XV-ekoa ohikoak ez ziren jokalariekin kontuan hartuta.

Bigarren itzuli bizi-bizia espero da, baina sentsazio onekin taldean.