Kategoria: Senior Mutilak A Kronikak

Eibarrek jarraian lortutako 8. garaipena ditu!! Etxean Ourenseren aurka azken garaipena lortu ondoren 34-26rekin.

Igande honetan, 11:00etan, Ourenseren aurka neurtuko zituen indarrak Eibarrek, partida gogorra eta zaila espero zen.

Partida zaila izan zen arren, azken minutuetan Eibarren alde egin zuen markagailua. Eibartarren jokori, defentsako presioari eta egoera fisiko onari esker.

20 minuturen faltan Ourensek partida bideratu zuen eta abantaila lortu zuen markagailuan baina eibartarrek denboraldiko 10. garaipena ziurtatuz erreakzionatu zuten. Amaitutzat eman zen 34-26rekin, eibarren alde.

Ohorezko B Maila amaitzeko 4 partida falta direnean, eibartarrek Ohorezko B mailan mantentzea ziurtatu dute!!