Kategoria: Senior Neskak, Senior Neskak Kronikak

Eibar Rugbyk berriro ekin dio Iberdrola Ligari, hilabete bateko geldialdiaren ondoren, eta igande honetan (11: 00etan) egin du, Unbek Cocos Sevillaren aurka!!

Denboraldia amaitzeko jardunaldi gutxi falta direnean, bigarren itzuli hau oso liskartsua izaten ari da, putu estuekin, non talde guztiek top 4ean egotea bibilatzen ari dira.

Oraingoan, eibartarrek berriz ere Sevillaren aurka jokatuko dute. Oraingoan Sevillarrek ezin izan dute eibartarren aurka, partida gogor eta oso bizi batean.

Partidan behe-lainoa izan zen protagonista nagusia, zelai osoa hartu baitzuen, jokoa ia ezinezko bihurtuz. Sevillak markagailua ireki zuen zenbait minutuz saiatu ondoren. Baina lehen zatia bukatzeko minutu gutxi falta zirenean Uri Barrutietak entsegua lortu zuen Eibarrentzat. Berdinketarekin joan ziren bi taldeak atsedenaldira, bigarren zatiari aurre egin nahian, non huts txikiena ere aprobetxatuko zen.

Bigarren zatian, tonika berdina izan zen, intentsitate handikoa, mutu gogorra eta baloiaren jabetza oso banatua. Sevillanek beste behin lortu zuten markagailuan aurrea hartzea, baina Eibarrek garaiz erantzuteko aukera izan zuen, eta berriro berdindu zuen markagailua.

Eibarrek 4. postuan hartuko du atseden, eta Olinpikoaren aurka jokatuko du, Otsailaren 13an!!