Kategoria: Bestelako berriak, Senior Mutilak A, Senior Mutilak A Kronikak, Senior Mutilak B, Senior Mutilak B Kronikak

Eibarrek garaipen garrantzitsua lortu du bisitari gisa Ateltico Sab Sebastianen aurka (21-22)

Larunbatean, urriaren 22an, gizonezkoek 4. jardunaldia zuten Euskal Ligan. Oraingoan, Donostian, Ateltico San Sebastianen aurrean.

Partida honetan taldearen hobekuntza ikusi da lorpenean eta jokoan kontzentratzean. Eibar nagusi izan zen lehen 60 minutuetan, baloiaren jabetza edukiz baina jokaldiak erabaki txarrengatik definitzea lortu gabe, markagailua estua izan zedin.

Azken minutuak bihotzekoak izan ziren, Atletico San Sebastianen erasoekin. Eibartarrek amore eman beharrean, kontzentrazioari eustea lortu zuten eta azken jokaldian transformazioa eginda, partida irabaztea lortu zuten. 21 – 22 Eibarren alde.