Kategoria: Senior Mutilak A, Senior Mutilak A Kronikak, Senior Mutilak B, Senior Mutilak B Kronikak

Eibar errugbia, gero eta sendoagoa, 47-05 Zornotzaren aurka nagusitu zen.

Eibar Rugby taldeak Zornotza RT taldearen aurka jokatu du larunbat honetan, 16: 30ean, Unben. Eibarrek garaipenak eta sentsazio onak batzen jarraitzeko helburua zuen, eta horrela lortu dute.

Eibarek lehen denbora sendoa erakutsi zuen, non defentsa ordenatuak eta mugimendu kolektibo perfektuen erasoekin, markagailuan 40-0 emaitza argi batekin amaitu zen lehen zatia.

Bigarren zatian neguko eguraldiak markatu zuen, non hotzak, euriak eta haizeak bi taldeen jokoa baldintzatu zuten. Etengabeko akatsek jokoa moteldu zuten eta lehen zatian lortutako abantailak intentsitatearen jaitsiera eragin zuen. Hala ere, Eibarrek garaipena lortu zuen 47-5eko emaitzarekin.

Taldeak hazten jarraitzen du bere jokoan, eta astez aste hobekuntza nabari da.