Kategoria: Senior Neskak, Senior Neskak Kronikak

Eibarrek galdu egin du Valladoliden EL SALVADOR talde igo berriaren aurka (24-12)

Eibarrek urriaren 29an, larunbata, partida garrantzitsua jokatu behar zuen El Salvadorren aurka, Valladoliden, 17: 00etan. Bi taldeek oso denboraldi hasiera ezberdina izan dute: igo berriak partida guztiak garaipenekin lortuz eta eibartarrak oraindik garaipenik lortu ez dutenak.

Joko garaian, Eibarrek lehen minutuak menderatzea lortu zuen, eta Salvadorren 22an jokatuz, baina eraginkorrak izatea lortu gabe. Akatsek min egin zieten armaginen taldeari aurre egiten ari zen El Salvador  baten aurrean.
El Salvador, bere aldetik, bi aukera garbi aprobetxatu zituen markagailua estreinatzeko atsedenaldia baino lehen.

Bigarren zatian, Salvadorrek Eibarren lerroa hautsi eta beste entsegu bat egin zuen. Eibarrek amore eman beharrean, borrokan jarraitu zuen eta entseguak egiten saiatu zen, 2 entsegu lortu zituzten eta markagailuan El Salvadorrekin berdintzekotan egon ziren, baina azken jokaldian Chamisak egindako azken entseguak Eibarren berdinketa lortzeko saiakera zapuzten zuen.

Lanean eta borrokan jarraitzea geratzen da denboraldiko lehen garaipena lortzeko eta azken postutik irteteko. Hurrengo partida, azaroak 5ean, larunbata, Olinpikoaren aurka!! Aukera berri bat lehen puntuak lortzeko!